تزیین سالادکاهو در تالار
سپس سالاد الویه آمادهشده را روی ژله بستهشده میریزیم و به آرامی فشار میدهیم و ظرف را داخل یخچال میگذاریم.
تزیین سالادکاهو در تالارباغبخش سبز پیازچه را با چاقو به صورت باریک خرد کنید و کمی بجوشانید تا نرم و منعطف شود
تزیین سالادکاهو در تالاراین شکل ها و فرمها باعث زیبایی دوچندان سالاد و فانتزی شدنش میشه.
برش های نازکی از طول روی پوست خیار انجام دهید. این برش های پوست خیار را دور نریزید چون برای ساقه گل از آن استفاده خواهیم کرد.
تزیین سالادکاهو در تالاربه
تعداد پنگون ها خلال دندان لازم است ، خلال دندان برای اتصال میباشد در
صورت تمایل پنیر خامه ای را با مقداری پودر سیر یا سبزی معطر مخلوط کنید
تزیین سالادکاهو در تالاربرای این تزیین زیبا به برگ کلم سفید یا بنفش ، هویج و خلال چوبی نیاز دارید
خلال های هویج را بجوشانید تا نرم شوند سپس با پیازچه ای که جوشانده اید بسته بندی کنید
تزیین سالادکاهو در تالاربعد از نیم ساعت ظرف را از یخچال در آورده و داخل ظرف آب گرم قرار میدهیم تا ژله به اصطلاح خودش را ول کرده و از ظرف جدا شود.
تزیین سالادکاهو در تالاربا
استفاده از پوست کن هویج را پوست بکنید و به صورت باریک برش بزنید و دو سر
آن را گرد کنیدروی بدنه هویج با استفاده از چاقو شیارهای کوچکی ایجاد کنید
( شیارها کوتاه و زیر هم باشد )
مثلا حلقه هایی که در این عکس با خیار درست کرده و به شکل زنجیره در آورده، یک بشقاب سالاد فانتزی و زیبا رو ایجاد کرده.
تزیین سالادکاهو در تالارسپس خیار را به صورت برش های نازکی ببرید.
تزیین سالادکاهو در تالاربرش های نازک را به دو نیم کرده و به عنوان گلبرگ گل آفتابگردان از آنها استفاده کنید.
تزیین سالادکاهو در تالار