کاکائو تلخ,کاکائو تلخ و لاغری,کاکائو تلخ برای لاغری,کاکائو تلخ و بارداری,کاکائو تلخ در بارداری,کاکائو تلخ لاغری,کاکائو تلخ کالری,کاکائو تلخ و چاقی,کاکائو تلخ و دیابت,فواید کاکائو تلخ
دربرای ساختن شکلات های خوشمزه از کاکائو استفاده می شود.در واقع شاید این موضوع کمی خندهدار و غیرقابل باور باشد، اما تا اواخر قرن 17 میلادی، شکلات یا کاکائو (chocolate) ، ماده غذایی گران قیمتی در اروپا بود که فقط ثروتمندان سلطنتی از آن استفاده میکردند. گفتنی است که ار آمریکای مرکزی نیز شکلات کالایی لوکس به شمار می آمد و مردم از دانههای کاکائویی به جای پول استفاده میکردند.جالب است بدانید که اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از آمریکا به اروپا آورد تا به ملکه اسپانیا نشان دهد. در آن زمان از شکلات در انواع نوشیدنیها استفاده میشد و برای گرفتن تلخی آن مقداری شکر به آن اضافه مینمودند.
در واقع در سال 1828، هلندیها روشی اختراع کردند که طی آن چربی دانههای کاکائویی گرفته می شد و از آن “کره کاکائو” تهیه می گردید. از باقیمانده آن نیز “پودر کاکائو” تهیه میگشت.گفته شده است که جوزففرای اولین کسی بود که در سال 1847 میلادی شکلات را به شکل امروزی روانه بازار کرد و برای اینکه قیمت شکلات کمی پایین بیاید به چربی کاکائویی، چربیهای دیگری هم اضافه کرد.
تلخ، شیری و سفید
در واقع کاکائو مادهای تلخ مزه است که از دانههای درخت گرمسیری کاکائو به دست میآید.لازم به ذکر است که دانههای آن از نظر طعم، تلخی و عطر با هم متفاوتاند و گرانترین نوع آن از دانههای درخت کرئیولو به دست میآید که تلخی آن نسبت به سایر کاکائوها خیلی کمتر است و تنها 10 درصد شکلاتهای دنیا با استفاده از این نوع کاکائو تهیه می گردد. بهتر است بدانید که در نوع مرغوب شکلاتها، تنها 10 درصد کاکائوها به کار میرود.
بهطور کلی شکلات ها را به سه دسته، تلخ، شیری و سفید تقسیم مینمایند:
یک نوع شکلاتهای تلخ بدون شیر هستند.
نوع دیگر شکلاتهای شیری حاوی شیر، شکر و وانیلاند.
و نوع سوم در شکلات سفید تنها از چربی دانه کاکائویی استفاده میگردد.
در واقع برای طعم دادن به شکلات نیز از اسانس های پرتقال، توت فرنگی، نعناع، نارگیل، یا انواع مغزها استفاده میگردد.
فواید شکلات را بشناسید